Het verhaal van Amir

Amir vertelt hoe de vrijwilligster van Uilenspel hem elke week helpt met zijn huiswerk. Bekijk het filmpje.


Uilenspel Kunstfestival 2019

Het Kunstfestival wil kinderen en jongeren laten proeven van verschillende kunstdisciplines: beeldend, muziek, dans,theater… Uilenspel organiseerde op 16 maart 2019 voor de 5de keer dit feest vol kunstzinnige activiteiten en heel veel vrolijke kindersnoetjes! Dit jaar helemaal in het teken van de 10de verjaardag van Uilenspel.

Wil je proeven van de sfeer op dit heerlijke festival, neem dan een kijkje in de foto’s op www.uilenspel-kunstfestival.be. Of bekijk het sfeerverslag op ons You-Tube kanaal (@pathos.film.photo).

Uilenspel Kunstfestival 2019

De Uilenspelvrijwilligers aan het woord

​Je voelt het kriebelen om iets te doen voor jouw buurt en een uurtje huistaakbegeleiding van een kindje lijkt jou wel iets…. Maar je weet het toch nog niet helemaal zeker? Bekijk dan zeker even dit filmpje met getuigenissen van een aantal Uilenspelvrijwilligers. Zij leggen je met veel enthousiasme uit wat hun engagement als vrijwilliger allemaal inhoudt.

Lieve op bezoek bij Akcan

Uilenspelvrijwilligster Lieve gaat wekelijks langs bij Akcan. In dit filmpje krijg je te zien waar Uilenspel echt om draait.

Dank u wel filmpje

​De Uilenspelkindjes willen alle vrijwilligers en sympathisanten van Uilenspel graag bedanken in dit filmpje.

Dank u wel

10 jaar Uilenspel

Op 8 december 2018 vierde Uilenspel zijn 10de verjaardag in de Handelsbeurs met een groot verjaardagsfeest. Voor wie nog even wil nagenieten of er niet kon bijzijn, vind je via deze link de aftermovie.

10 jaar Uilenspel


Sefa en Cecilia

Sefa werd 3 jaar begeleid door onze vrijwilligster Cecilia en pende zijn verhaal voor ons neer!

Ondertussen staat hij sterk genoeg in de schoenen en heeft Cecilia zijn zus een duwtje in de rug.

Uilenspel op stap

Jaarlijks organiseert Uilenspel verschillende uitstapjes waar ouders, kinderen, vrijwilligers en buurtbewoners elkaar ontmoeten. ​

Benieuwd naar onze avonturen? Volg onze facebookpagina en geniet er van leuke sfeerbeelden!