Vriend van uilenspel

Met een bijdrage van 4€ per maand of 48€ per jaar kan je het verschil maken voor een Uilenspelkindje! Met 48€ kan Uilenspel de begeleidingskost van 1 kindje betalen voor een volledig schooljaar.

Met deze ondersteuning help je niet alleen een kindje, maar verwelkomen we je ook als Vriend van Uilenspel. Je krijgt de kans om samen met de andere Vrienden van Uilenspel ons verhaal mee te maken én te beleven! Je wordt op de hoogte gehouden over de organisatie via de nieuwsbrief en ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de activiteiten die Uilenspel organiseert.Rekeningnummer:

Word vriend via een eenmalige storting van 48 euro op BE88 8959 4002 8841 met vermelding ‘vriend van Uilenspel’ of stel een maandelijkse doorlopende opdracht in.

 

Vriend van Uilenspel

Met een bijdrage van 4€ per maand of 48€ per jaar kan je het verschil maken voor een Uilenspelkindje! Met 48€ kan Uilenspel de begeleidingskost van 1 kindje betalen voor een volledig schooljaar.

Met deze ondersteuning help je niet alleen een kindje, maar verwelkomen we je ook als Vriend van Uilenspel. Je krijgt de kans om samen met de andere Vrienden van Uilenspel ons verhaal mee te maken én te beleven! Je wordt op de hoogte gehouden over de organisatie via de nieuwsbrief en ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor de activiteiten die Uilenspel organiseert.

 

Feest!

​Heb je binnenkort iets te vieren? Denk eens aan Uilenspel!

Organiseer je binnenkort een feest of heb je een leuke gebeurtenis in het verschiet – een verjaardag, een geboorte, een bruiloft, een jubileum, …- en draag je Uilenspel een warm hart toe? Als cadeau kan je een bijdrage vragen voor Uilenspel.

Contacteer ons via e-mail info@uilenspel.be of per telefoon 09 351 51 15. We geven je graag meer informatie en bezorgen je een promopakket zodat je je feest kan aankleden.

 

Koop ons kook-doe-boek ‘Uilensoep met balletjes’

​‘Uilensoep met balletjes’ is een multicultureel kook-doe-boek voor kinderen vanaf 5 jaar, ontwikkeld in samenwerking met Wim Ballieu.

De uilen Iboe en Kukah nemen je mee op reis in de wondere keuken- en spelwereld: 12 heerlijke recepten met aan elke recept enkele spelletjespagina’s gekoppeld. Je beste vriend in een kookpot tekenen, ‘paprika’ in verschillende talen leren schrijven, gekke recepten maken… het kan allemaal.

‘Uilensoep met balletjes’ is online te koop voor de prijs van 19,95 euro/boek op www.uilensoepmetballetjes.be

 

In jouw bedrijf

​Uilenspel werkt samen met bedrijven die zich willen inzetten voor de meest kwetsbare gezinnen in de samenleving. Ook met jouw bedrijf?

Ook als bedrijf kan je de doelstellingen van Uilenspel ondersteunen. Van de kinderen die in Gent school lopen in het (gewoon) lager onderwijs, beantwoordt 44% aan minstens 2 van de kansarmoede-criteria (thuistaal niet meegerekend). Een uurtje extra ondersteuning per week kan voor deze kinderen een wezenlijk verschil maken.

Verbind je bedrijf met Uilenspel!

Jouw bedrijf kan Uilenspel op verschillende manieren steunen: een financiële gift, het delen van kennis/expertise, het ter beschikking stellen van materiaal, het mogelijk maken van een evenement, het ter beschikking stellen van helpende handen, enz.

Interesse? Wij komen graag langs om te kijken hoe een samenwerking eruit kan zien. Neem contact met ons op via telefoon 09 351 51 15 of e-mail info@uilenspel.be

 

Jij kan het verschil maken! Doe een gift!

Jouw gift helpt Uilenspel om maatschappelijk kwetsbare gezinnen een extra duwtje in de rug te geven. Dankzij jouw financiële steun kan Uilenspel haar vrijwilligers vorming en educatief materiaal aanbieden zodat elk Uilenspelgezin een kwaliteitsvolle omkadering krijgt.

Je gift is welkom op BE88 8959 4002 8841.

 

Steun ons via Trooper!

Wist je dat je bij online aankopen ook Uilenspel kan steunen? Via onze webpagina op Trooper kan je terecht op verschillende webshops die graag een procentje van jouw aankoopbedrag aan de kant houden voor Uilenspel, zonder dat jij meer hoeft te betalen!

Surf naar https://www.trooper.be/uilenspel, ontdek de verschillende webshops en steun ons!